2014年11月1日星期六

Wat te dragen met schapenvacht of Ugg Boots

En weldra was er Oprah Winfrey. Zowel de koningin van Amerikaanse gematigden had ontwikkelde Ugg Australia om te kunnen haar zeven-miljoen-sterke op een dagelijkse basis publiek in 2000 op ze opgetogen sprak over de laarzen en aangepaste 350 paren met betrekking tot hem personeel. Retail pandemonium uitbrak. Deckers ontwikkelde Winfrey momenteel woulded willen Ugg Australia met betrekking tot een record vijfde periode op haar laatste-ooit populaire dingen scherm bevatten, een beperkte oplage sequin edition beide gelegenheid.In 2010, is Ugg Australia eigenlijk op weg om het opnemen uggs sale online van een veel meer dan 800 miljoen dollar in de productverkoop, te kunnen vertegenwoordigen 80 procent op Deckers totale volledige jaar geld. Vergeet bespreken trends of verschijning, Martinez zei - het belangrijkste onderdeel dat duizenden potentiële Ugg dragers in toegewijden is overgeschakeld is eigenlijk zo eenvoudig wanneer comfort.' absoluut niets lijkt beter en maakt je echt viel zo geweldig wanneer Ugg op uw bases,' hij uitgedrukt. ' Het is gewoon een van om het even wie zeldzame producten met overstegen de fysieke en ook verplaatst naar een goede psychologische relatie voor de consument. Zodra personen Ugg onder hun eigen kast hebben, kunnen ze meestal Ugg hebben onder hun kast.'

Zes thises negen outfits onder centraal Londen en ook naar Liverpool hebben gesloten echter drie blijven verkopen. Maar, Candida Hilton, een woordvoerder voor AMG, aangegeven dat ten minste 250 outfits voorraad het laarzen en ook vragen van een gebrek aan bleef volledig oneerlijk.Zij wees erop dat de koudste te winter onder 30 vele beginnen jaren was de ontwikkeling van mensen om aangepaste UGG Kinderen Uggs in record prijzen. "Het koele seizoen zijn natuurlijk proces mensen denken om comfortabel te houden. Maar Uggs hebben een stapel post in verschillende mensen wardbrobe werd, welke mensen voorraad uit op elke tijd, net als een verfijnde T-shirt en denim jeans,"ze uitgedrukt.Julie Wright, hoofd van aankoop Womens accessoires, op John Lewis, zei: "Uggs maken waarschijnlijk bewezen een populaire keuze voor Gift gift aan mijn klanten en ik weet ook zeker dat de recente koud weer kan ook hebben geholpen productverkoop."

In werkelijkheid, zijn dit soort astrologische tekens gebleven momenteel er voor een tijdje. Uggs zijn zeker comfortabel - ze zijn meer regelmatig gedragen wanneer slippers onder hun buurt Australië - maar de alomtegenwoordigheid op hen, en hun eigen vele imitaties, biedt geleid tot overkill. Schadelijke pers gebleven groeiende. Onder één enquête dit jaar, zullen ze waren verkiezing een van de 10 onderdelen jongens hou niet op ladieses en één rechter onlangs beheerst ze kunnen gevaarlijk zijn voor zitten kundig voor dragen en achter.Zij bij eerste opgedane fashionability in 2001 op Heren UGG Laarzen ze bleven puted op door actoren waaronder Cameron Diaz, maar recente suggereert bevatten Joey Essex: nauwelijks een goede advertentie voor een chique, off-duty effect. Rana Reeves, stichter van op afbeelding Agentschap John Doe, lijkt dat dit heeft gebroken de reputatie van het merk. "Ik zal zeggen dat ze onder een soortgelijke toestand te zetten op Daniella Westbrook Burberry," zegt hij. "Zij zal hebben om terug te gaan naar stichtingen."

Australische bedrijven effectief gelobbyd om omvallen Ugg Australië's exclusieve Justitie om te kunnen 'Ugg' in 2006, maar Deckers blijft alert op elk verkoop op zijn merk of de reputatie te kunnen. ' We hebben de neiging te zijn een zaak die welke idee - zowel de look, de afbeelding, de tool - om elke andere scène die er te kunnen. Wij zijn degenen die de wereldwijde markt voor deze soorten soorten laarzen, ontwikkeld ' Martinez uitgedrukt. 'Hier is inarguable.' Emu Australië is zowel de laatste bedrijf om zelf in Ugg de attracties. EMU verkoopt ontwikkeld door Jackson leerlooierij, die productie fundamentele schapenvach 
Heren UGG Zwart Laarzen
t laarzen laarzen in een midden van de jaren zeventig en toont dat dit maakte beide de laarzen waardoor Brian Smith te kunnen naar de VS in de jaren zeventig.Op Smith verkocht zijn Ugg Australië Uggs om Deckers te kunnen, voortgezet Jackson leerlooierij stuurprogramma's leren hun eigen laarzen onder de tiener Emu banner. In begin December, verslag Deckers een handelsmerk schending pak naar beide het bedrijf, uitspraak in een verslag dat de Emu eigenlijk is ' geforceerd misleidende kopers te geloven zij koopt een echte Ugg Australia product'.

没有评论:

发表评论