2014年12月14日星期日

Nike Roshe Run HYP "Gold Hypervenom"

'Het is mooi om te kunnen om naar te kijken,' Pisciotta geadverteerd later me. 'Die ons geschapen van oorsprong zijn denken dat omdat je een voet op, dit schopt om te antwoorden op sommige van de handvat.' Pisciotta onmiddellijk ingezet zijn organisatie om te verzamelen van de film op elke beschikbare barefoot samenleving ze konden access.'We gevonden gaten van personen over de hele wereld die nog steeds blootsvoets lopen, en ook wat u toegang is die op het voortbewegings- en aankomst, hebben ze meer dan berei Roshe Run k van de beweging in een base en de dienst van zowel de teen. Hun voeten flex, variëren, splay en grip van zowel de vloer, wat betekent dat je minder pronatie en veel meer verdeling van benadrukt.' Nike's reactie moest kunnen vinden van een manier om te verdienen geld weg een blote voet. Het bracht twee vele jaren van baan voordat Pisciotta konden uit zijn meesterwerk te brengen. Het bleef gepresenteerd in TV-reclame die Keniaanse kandidaten scherm opvulling langs een vuil trail, zwemmers krullen hun eigen tenen rond beginnen voorkomen, gymnasten, Braziliaanse capoeira dansers, stenen klimmers, worstelaars, karate masters en ook strand voetbal leden.

Zowel de Nike gratis 5.0 is eigenlijk een lichtgewicht, losse en relatief sterke trainer gebouwd op een 8mm hiel-tot-teen klap verliezen. De steun is relatief un-cushy in vergelijking met conventionele schoenen, aanzienlijk als je een op eerste timer in geopend het verstandige eerste een zeer snelle jogs op natuurlijke gebieden.Mark's oordeel over de volledig gratis 5.0 was een duimen af en bringed het was zijn vrije van het unsuprisin Nike Roshe Run Dames Paars Roze g hij beschreef deze mensen als optie "wezen alsof zetten op voormalige vriend."Naamgeving culturen maken is hersteld om te brengen welke schoen aan posturele met de hele vrije uitloop - onderwijs vermijden massaal van verwarring. Het model bleef eerder bekend als gratis uitvoeren Edition 3 voet.

Ik heb toegang tot over het geheel genomen die en als ik gewoon gemakkelijk joggen die bleef het moeilijker was te handhaven van een stabiel ontspannen voorvoet georiënteerde voet-staking op waarop op vijf moment km stap. Ik de neiging om eens op Pete Larson dat er eenvoudiger (als een runner overgang naar voorvoet) handhaven voorvoet in één voet met de minste steun. In mijn persoonlijke mening zal dit nooit betekenen beide de voet moet het was verstoken van demping en ook worden nul verliezen.Andere kandidaten naar deze voet niet hebben besloten met dit besluit, maar zoals ik heb voorgesteld voordat kiezen beide de juiste schoenen is de meest persoonlijke beslissing, een heleboel lopers ze gewoon vinden kan prima voor eenvoudige punten.While I 'm not wanneer onder liefd Nike Roshe Run Dames Blauw Wit e voor de gratis Run 2 wanneer ik ben voor de volledig gratis 3.0 is het toch een goede voet die heeft een bereik van energiegebruik op basis van uw eigen achtergrond onder uitgevoerd en laatste moet. Mijns inziens zal ik de neiging om daar is andere in snelheid uitgevoerd sessies verplaatsen naar Adizero Adios en ook de vrije 3.0. En ze waren amazing voor snelheid die ik probeer te verplaatsen op de weg een beetje wennen aan het dragen van pieken. Ik volbracht mijn eerste 200 rep onder deze onlangs, ontmoedigend, het gebleven 20 jaar - op zoek naar voren te brengen op hen een beetje andere als het Australische seizoen vordert.

Blote voeten lopende aanbiedingen is een van de meest recente onderwerpen over conferentie onder kandidaten sindsdien Chris McDougall regelen Born to Run verstrekt de afhankelijk van zon.McDougall schreef over een theorie gemaakt door Harvard deskundigen die automatisch wordt uitgevoerd barefoot uw invloed op zowel de grond valt-via het dwingt je om het land op te kunnen halverwege voet en voorgrond-voe Nike Roshe Run t in plaats van op hiel. Wat resulteert in een meer efficiënte startende stijl en ook minder verwondingen. Eigenlijk, ze beide legden de schuld met betrekking tot veel verwondingen vierkant rond de bases van zachte loopschoenen - het meeste van mij maken schoeisel is beginnen voor de laatste 30 jaar.Je zou voelen dat dergelijke een goede manier van denken zou hebben zowel de sportschoen business juridische exploten geven in een gekke angst, maar in plaats daarvan zullen ze ontdekken dat de meeste personen waren niet echt gaan blootsvoets uitgevoerd.

没有评论:

发表评论